2030 yılında nasıl bir Ankara hayal ediyorsunuz? Birlikte düşünmeye ne dersiniz?

2030 yılında nasıl bir Ankara’da yaşamak istersiniz?

🔹Bir Şehir Hayali - Dijital Hayal Atölyeleri’ne katılın;
🔸Hayalinizdeki Ankara'yı anlatın;
🔹Değişimi başlatın…

👩🏻‍💻 Kayıt ve ayrıntılar için tıklayın 👨🏼‍💻

Bir Şehir Hayali - Dijital Hayal Atölyeleri, Şubat ayında beş ile konuk oluyor. Vatandaşların yaşadıkları şehirlere dair talep ve önerilerini dile getirip, bunları kent politikalarına dönüştürmelerini hedefleyen çalışma kapsamında İzmir, Ankara, Van, Ordu ve Mersin ilinde çevrimiçi atölyeler gerçekleştirilecek.

Denge ve Denetleme Ağı (DDA) “Bir Şehir Hayali” çalışması ile vatandaşların yaşadıkları kentlere dair sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirip, karar alma süreçlerini etkilemelerini ve bu yolla kapasitelerini güçlendirmelerini amaçlıyor.

Bugüne kadar 29  farklı ilden katılımcılar ile gerçekleştirilen Dijital Hayal Atölyeleri’nde herkes 2030 yılında nasıl bir şehirde yaşamak istediğine dair hayaller kurdu, bu hayallerin 10 yıl sonra gerçek olması için neler yapabileceklerini birlikte düşündü.

Dijital Hayal Atölyeleri Şubat ayı boyunca da İzmir, Ankara, Van, Ordu ve Mersin illeri özelinde sürecek.

Not: Atölyelerimiz sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşmektedir. Bu sebeple her il için iki farklı tarih belirlenmiştir. Her il için belirlenen iki tarihte de aynı modül uygulanacaktır. Zoom üzerinden gerçekleştirilecek atölyelerin 180 dakika sürmesi öngörülmektedir. Dijital Hayal Atölyesine etkili bir şekilde katılabilmeniz için oturuma bilgisayar üzerinden bağlanmanızı tavsiye ediyoruz.

Farklı düşünüyoruz, bir arada çözüyoruz!
BİZE KATILIN