Yeni Ağ Temsilcilerimizi Tebrik Ediyoruz

Denge ve Denetleme Ağı olarak 14 Ocak 2022 tarihinde Ankara’da gerçekleştirdiğimiz Koordinasyon Grubu (KG) toplantımızda Ağ Temsilciliği seçimimizi gerçekleştirdik. Tüm KG üyelerimizin oy kullandığı seçimde Zübeyde Ozanözü, Muratcan Işıldak ve Kerem Ateş ağ temsilciliğine seçildi.

Kerem Ateş- Tüketici Sorunları Derneği

Kerem Ateş, Tüketici Sorunları Derneği temsilcisi olarak 2016 yılından bu yana Yerel Yönetimler Reform Grubu içerisinde ağ çalışmalarına katkı sunmaktadır. 2019 yılında gerçekleştirilen Genel Kurulda Yerel Yönetimler Reform Grubu Eş Temsilcisi seçilen ve Koordinasyon Grubunda görev almaya başlayan Ateş, 14 Ocak 2022’de gerçekleştirilen KG toplantısında ağ temsilcisi seçilmiştir.

Zübeyde Ozanözü- Anadolu Kadın Eğitim, Kültür, Sanat ve Dayanışma Derneği

Zübeyde Ozanözü, Anadolu Kadın Eğitim, Kültür, Sanat ve Dayanışma Derneği temsilcisi olarak 2014 yılından bu yana Yerel Yönetimler Reform Grubu içerisinde ağ çalışmalarına katkı sunmaktadır. 2017 yılından itibaren Yerel Yönetimler Reform Grubu eş temsilcilik görevini sürdüren Ozanözü, 2019 yılında ağ temsilciliği görevine başlamış ve 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilen KG toplantısında yeniden ağ temsilcisi olarak seçilmiştir.

Muratcan Işıldak- Genç Düşünce Enstitüsü

Muratcan Işıldak, Genç Düşünce Enstitüsü temsilcisi olarak 2016 yılından bu yana Anayasa Reform Grubu içerisinde ağ çalışmalarına katkı sunmaktadır. 2019 yılında gerçekleştirilen Genel Kurulda Anayasa Reform Grubu Eş Temsilcisi seçilen ve Koordinasyon Grubunda görev almaya başlayan Işıldak, 2019 yılında ağ temsilciliği görevine başlamış ve 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilen KG toplantısında yeniden ağ temsilcisi olarak seçilmiştir.

Farklı düşünüyoruz, bir arada çözüyoruz!
BİZE KATILIN