Denge ve Denetleme Gençlik Ağı Programı Başlıyor

Demokrasinin aktif bir parçası olmak, seni ilgilendiren süreçlere katılmak, karar alma mekanizmalarına etki etmek ister misin? 

Giderek kökleşen fırsat eşitsizlikleri, bölgesel dezavantajlar, geleneksel eğitim kurumlarının iş yaşamına uyumsuzluğu ve seni yaşama entegre ederken yetersiz kalan tüm süreçlerde söz sahibi olmak ister misin?

 Geleceğin olan su, ekoloji ve sürdürülebilir kentleşme için harekete geçmek ister misin?

O halde bu Haziran kesin buluşuyoruz

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve Sosyal Girişimcilik eğitimleri,
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları odaklı çalışan girişimlerle tanışma fırsatı,
Film gösterimleri,
Problem tanımlama atölyeleri,
Masa araştırmaları,
Kent dalışı,
Tasarım odaklı düşünme eğitimi,
Değişim teorisi,
Sosyal etki yönetimi eğitimi ile bir arada hem öğreniyor hem eğleniyoruz.

Haziran’da İstanbul’dayız

Sen de projelere katılmak ve bir arada üretmek istiyorsan, değiştirip dönüştüreceğine inanıyorsan 27 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’a gel. 

Eğitim dili Türkçe olan programımıza katılmak isteyen 18 - 25 yaş aralığındaki adayların bu başvuru formunu 8 Haziran gün sonuna kadar eksiksiz olarak doldurulup göndermesi gerekiyor. Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda katılım hakkı kazanan adaylarla 13 Haziran haftası iletişime geçeceğiz. Başvurusu olumsuz sonuçlanan adayları mail yoluyla bilgilendireceğiz.

Programın konaklama ve ulaşım masrafları Denge ve Denetleme Ağı tarafından karşılanacaktır. Ancak katılımcıların kendilerinden kaynaklı bir sebeple programa katılmaması durumunda masraflar katılımcıdan talep edilecektir (Uçak/ otobüs kaçırma, son dakika iptalleri). Bu bir haftalık programın tüm oturumlarına katılım zorunluluğu vardır.
 

Başvurmak İçin Tıklayın

Farklı düşünüyoruz, bir arada çözüyoruz!
BİZE KATILIN